Polar A370 - modrá M/L

Kód: 46159
100 € 83,33 € bez DPH
Predaj ukončený
Nový Polar A370 má farebný dotykový LCD displej, výborný dizajn a meranie srdcového tepu na zápästí počas celého dňa. Vašu aktivitu budete mať pod kontrolou 24x7.

Detailné informácie

Podrobný popis

Novinka od Polar fitness náramok Polar A370, ktorý vylepšuje už tak dobré vlastnosti a parametre úspešného predchodcu fitness náramku A360. Je tu pre všetkých, ktorí nielenže chcú monitorovať svoju aktivitu 24/7, chcú byť motivovaní, využívať smart notifikácie, chcú si vedieť pohodlne zmerať srdcový tep počas celého dňa a všetko ovládať dotykovým farebným displejom. 

Prečítajte si 5 dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre fitness náramok Polar A370.

autorizovany-predajca-polar

Nové funkcie fitness náramku Polar A370 (oproti predchádzajúcej generácii A360)

  • nový dizajn remienka - pevnejší materiál, lepšia spona
  • nové farby vymeniteľných remienkov
  • nový vzhľad obrazovky hodín
  • meranie srdcového tepu počas celého dňa 24x7 (nielen počas aktivity)
  • možnosť posielať hodnoty tepu do iných zariadení pomocou bluetooth
  • rozšírené sledovanie spánku a detailnejšie štatistiky
  • možnosť pripojiť smartfón s GPS (connected GPS)

polar-a370-colors

Dizajnové spracovanie

Už na prvý pohľad Polar A370 upúta vašu pozornosť. Decentnému dizajnu dominuje farebný TFT displej, ktorý je aj dotykový. Výborná ostrosť a kontrastné farby, s dobrou viditeľnosťou v každých svetelných podmienkach zabezpečia ľahké odčítanie údajov pri vašej aktivite.

Na displeji sa okrem aktuálnych údajov o aktivite zobrazujú aj:

• Denný čas v režime 12/24, možnosť digitálneho alebo analógového zobrazenia hodín

• Dátum a budík (ak je nastavený) Silikónový remienok je vymeniteľný (predáva sa samostatne) - môžete si vybrať farieb čierna, biela, ružová, modrá, oranžová, zelená a tak si fitness náramok prispôsobiť vášmu outfitu.

Rozmery remienka: • S (úzke zápästie - 13-17cm) • M/L (klasické rozmery - 15,5-22cm)

Sledovanie aktivity

Fitness náramok A370 je predurčený merať osobnú aktivitu 24 hodín, 7 dní v týždni. Obsahuje 3D akcelerometer, ktorý počíta prejdené kroky, celkovo prejdenú vzdialenosť počas dňa aj bez potreby GPS. Vylepšený algoritmus dokáže merať rýchlosť, vzdialenosť a trasu z pohybu vášho zápästia, bez použitia GPS. Nastavíte si osobný denný cieľ v počte krokov a náramok vás informuje o aktuálnom progrese. Po nastavení osobných údajov ako je váha, výška a vek počíta spálené kalórie počas dňa (samozrejme berie do úvahy aj hodnoty tepu).

V noci Polar A370 sleduje váš spánok a zaznamenáva rozšírené údaje:

  • celkový čas spánku
  • celkový čas prerušenia počas spánku (plytký spánok)
  • čas hlbokého spánku (nepretržitý spánok)
  • možnosť zapísať si ako sa cítite hneď ráno Všetky hodnoty sú prehľadne zobrazené v grafe, na časovej osi a môžete si ich prezerať aj podrobnejšie v aplikácii Polar Flow.

Meranie srdcového tepu

Aby ste mali komplexný prehľad o vašom srdcovom tepe, A370 dokáže merať srdcový tep kontinuálne po celý deň aj v noci (vzorkovacia frekvencia tepu každých 5 minút). Čiže nielen počas tréningu, ale hocikedy počas dňa budete vidieť hodnoty tepu priamo na farebnom displeji. Nepotrebujete žiadny hrudný snímač, náramok obsahuje optický senzor tepu (2x zelené dióda a 1x foto dióda)umiestnený na zadnej strane tela náramku. Hodnotu vášho aktuálneho tepu uvidíte priamo na farebnom displeji - každá farba označuje určitú tepovú zónu a tak vždy a okamžite letmým pohľadom viete, v ktorej úrovni záťaže sa nachádzate. Tepové zóny si nastavujete v mobilnej aplikácii Polar Flow. Správne nastavenie zón a ďalších veličín vašej kondície prevediete absolvovaním tzv. záťažového testu, ktorý je určený ako pre začiatočníkov tak i pre profesionálov.

Smart kalórie - s využitím hodnôt srdcového tepu v kombinácii s údajmi z monitora aktivity a vašich osobných údajov je hodnota spálených kalórií ešte presnejšia ako predtým. Pre tých, ktorí sú zameraní na presnosť a radi používajú hrudný snímač srdcového tepu, je tu možnosť pomocou bluetooth pripojiť hrudný snímač Polar H10.

polar-a370-01

Podporuje tiež známe funkcie ako sú:

• "Sprievodca aktivitou" (Activity Guide), ktorá pomáha užívateľovi zostať aktívny celý deň a napríklad upozorní na dlhú dobu bez fyzickej aktivity

• "Zhodnotenie aktivity" (Activity Benefit), kde vám poradí ako dosiahnuť optimálnu dennú dávku pohybu. Loop dokáže určiť počet krokov,rozlíšiť ich podľa frekvencie na beh, chôdzu a určí hodnotu

• "Fitness Test" - potrebný hrudný senzor tepu Polar H10, pomocou ktorého otestujete vašu aeróbnu kondíciu do 5 minút.

• "Training Benefit" - oboznámte sa o každom benefite, ktorý vám priniesol váš tréning. Polar A370 vám dá okamžitý feedback.

• "Bežecký program" (Running Program) - trénujte na vybratý závod, zostavte si personalizovaný plán, cieľ 5K, 10K alebo polmaratón, či maratón a dostávajte typy ako cieľ dosiahnuť 

Smart notifikácie

Ako je už u Polar produktov zvykom aj A370 podporuje tzv. smart notifikácie. Keď náramok pripojíte k smartfónu pomocou bluetooth, na displeji vidíte informáciu o prichádzajúcom hovore, sms, e-maily alebo správu z obľúbeného klienta sociálnej siete.

Spracovanie nameraných hodnôt

Všetky namerané údaje je možné jednoducho prehliadať a analyzovať alebo aj zdielať na sociálnych sieťach pomocou mobilnej aplikácie Polar Flow. Dáta sa odosielajú, synchronizujú takisto do internetového denníka Polar Flow. Mobilná aplikácia je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS 7.0 a Android 4.3 a vyššie. Pre ukladanie dát a sledovanie údajov môžete používať okrem mobilných zariadení aj vaše PC, konkrétne internetovú aplikáciu Polar Flow. Požiadavky na komunikáciu je OS Win XP, Win 7, Win 8 alebo vyšší, Mac OS X 10.6 a vyššia verzia.

polar-flow-mobilna-aplikacia-01

Kompatibilita

• Smartfóny Apple s OS iOS 7.0 a vyšší. • Android smartfóny s OS Android 4.3 a vyšší. Nutnosťou je aby smartfóm mal Bluetooth verzia 4.0 a vyšší.

Technické parametre

  • Vodeodolnosť (WR30) - je vhodný aj na plávanie, nedoporučuje sa merať tep počas plávania
  • Displej - dotykový farebný TFT, rozlíšenie 80 x 160 pixelov
  • Rozmer displeja - 13mm x 27mm
  • Bluetooth 4.0
  • Batéria 110 mAh
  • Výdrž batérie - do 4 dní s monitorovaním aktivity vrátane 1 hodiny tréningu každý deň a meraním tepu 24*7 (bez využívania smart notifikácií)
  • Micro USB konektor na nabíjanie

Obsah balenia

  • Fitness náramok Polar A370
  • Nabíjací kábel
  • Stručný návod

Autor © Fitendo.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Fitness náramky Polar A370
Záruka: 2 roky
? Vhodné pre aktivity: Chôdza, Beh, Fitness, Tréning, Bicyklovanie
? Meranie srdcového tepu: Na zápästí ruky
? Meranie tepu 24x7: Áno
? GPS modul: Pripojené
? Mobilná aplikácia: Android, iOS Apple
Farebný displej: Áno
? Vymeniteľné remienky: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Polar_Electro_Logo.svg

Polar - história značky

Počúvať svoje telo a rozumieť jeho reči - presne to zaujíma Polar a presne s tým pomáhajú športovcom na celom svete už dlhšie ako 30 rokov.
Odborné znalosti z oblasti športu, fyziológie, medicíny a elektroniky spojené s elegantným dizajnom to všetko sú špičkové produkty Polar. Práve preto je Polar absolútnou špičkou na trhu so športtestermi už od roku 1977.

Viac ako 30 rokov pokrýva výrobca potreby vrcholových atlétov, hobby športovcov a širokú populáciu cvičiacu pre radosť, lepšiu kondíciu, nižšiu hmotnosť či pre upevnenie zdravia.

polar-fitness-wearables

Polar - ponuka zariadení na sledovanie športov

Značka Polar ponúka kompletný sortiment výrobkov, spolu s rozsiahlou podporou a špičkovým servisom. Celú dobu sa Polar drží na špičke trhu, vďaka vysoko ambicióznym a talentovaným odborníkom, ktorí svoju prácu vykonávajú stále rovnako poctivo a s vášňou ako pred 30. rokmi. Novinky, akými sú jedinečné funkcie Training load Pro, Recovery Pro alebo dobre známy ortostatický či fitness test nenájdete nikde inde. A úspech je zreteľne vidieť.
Polar je mercedes medzi športtestermi!

V produktovom portfóliu nájdete wearable zariadenia určené pre každý šport a športovca.

Z našej ponuky si môžete vybrať z nasledujúcich produktov: