iHealth AM4 Wave monitor aktivity a spánku

Kód: 45961
49,90 € 41,58 € bez DPH
Predaj ukončený
iHealth AM4 Wave sleduje fyzickú dennú aktivitu a kvalitu vášho spánku. Je vodotesný a dokáže sledovať aj plávanie. Obsahuje presný akcelerometer.

Detailné informácie

Podrobný popis

iHealth AM4 Wave je nástupca monitora aktivity AM3s Edge. Meria fyzickú dennú aktivitu a kvalitu vášho spánku v noci a okrem toho dokáže spoľahlivo sledovať aj plávanie ako aktivitu. Sledovanie aktivity iHealth prináša presný akcelerometer, ktorý spoľahlivo rozpozná kedy ste športovo aktívny alebo oddychujete, spíte. AM4 Wave zvládne sám rozpoznať, že ste začali plávať a takisto identifikuje plavecký štýl - kraul, prsia, či znak a zobrazí štýl priamo na displeji. 

ihealth-autorizovany-predajca

Zaznamenáva počet spálených kalórií aj behom plávania, priemerný počet temp za minútu, celkový počet temp a percentuálny rozdiel štýlov. Skočte do bazénu a nestarejte se o nastavovanie monitora aktivity. Wave vás jemnou vibráciou upozorní na to, že práve začal zaznamenávať údaje o vašom plaveckom tréningu. Na displeji uvidíte štýl a aktívny čas strávený plávaním. Automaticky rozpozná chôdzu, fyzické cvičenie a tiež spánok, počas ktorého vyhodnocuje kvalitu (plytký, hlboký, prebudenie) a dĺžku spánku. Počas dňa počíta prejdené kroky, celkovú vzdialenosť a spálené kalórie. Diskrétne vás zobudí vibračným budíkom alebo upozorní (v závislosti na nastavení), že je čas hýbať sa.

ihealth-am4-funkcie

Ovládanie

K aktivovaniu displeja a zobrazeniu štatistík nepotrebujete žiadne tlačidlá. Na displej stačí ľahko klepnúť prstom alebo otočiť zápästím (ako pri pohľade na hodinky).

Zobrazenie údajov

Namerané údaje AM4 zobrazí priamo na displeji spolu s časom a dátumom. Samozrejme komplexné štatistiky, históriu si viete pozrieť v mobilnej aplikácie iHealh MyVitals. Prostredníctvom technológie Bluetooth Smart 4.0 sa namerané údaje prenesú do aplikácie iHealth MyVitals2, ktorá je dostupná zadarmo pre zariadenia s OS iOS a Android. Pomocou nej môžete vyhodnocovať podrobné grafy a trendy vášho denného a nočného životného rytmu, plánovať osobné ciele a sledovať ich plnenie. 

ihealth-am4-swimming

Nezávislosť merania Pokiaľ práve nemáte svoje mobilné zariadenie po ruke, nevadí. Snímač AM4 sám v sebe ukladá hodnoty za cca posledných 10 dní. Akonáhle sa kedykoľvek neskôr bezdrôtovo spojí s aplikáciou iHealth MyVitals2 vo vašom mobilnom zariadení, všetky namerané dáta sa prenesú automaticky. Zdieľanie nameraných hodnôt Priamo z aplikácie je možné namerané hodnoty odoslať priateľom, rodine nebo lekárovi.

ihealth-am4-aplikacia

Technické parametre:

• Dizajn bez tlačidiel, ovládanie zobrazenia klepnutím na displej alebo pootočením zápästia

• Automatické rozpoznávanie plávania – kraul, prsia, znak

• Automatické rozpoznávanie fyzickej aktivity a spánku

• Charakteristiky plávania: celkový počet temp, množstvo spálených kalórií, čas aktivity, priemerný počet temp za minútu, perc. rozdelenie aktivity medzi štýly

• Denná aktivita: počet krokov, spálené kalórie, prejdená vzdialenosť a celková hodnota dennej aktivity

• Charakteristiky spánku: doba zaspávania, časy a dĺžka prebudenia, celkový čas spánku a číselná hodnota kvality spánku

• Zobrazuje čas, dátum a deň v týždni • Diskrétny budík: budenie vibráciami

• Bezdrôtový prenos údajov Bluetooth Smart 4.0

• Vodotesnosť do 30 m

• Vnútorná pamäť za cca na 10 dní

• Výdrž batérie na jedno nabitie 5–7 dní

• Typ batérie: 3,7 V Li-ion 100 mAh

• Hmotnosť: 35 g

Kompatibilita

Apple iOS zariadenie (iOS verzia 8.0 a vyššia) - iPhone 7, 6/6 Plus, 5S/5C, 5, 4S - iPad Air, Mini, - iPad 4.gen, iPad 3.gen - IPod Touch 5.gen

Android zariadenia OS 4.4 a viac Dôležité je, aby vaše mobilné zariadenie bolo vybavené technológiou Bluetooth 4.0 (LE - low energy).

Obsah balenia

  • Monitor aktivity AM4 Wave
  • 2 remienky - modrý a čierny
  • Nabíjací kábel - magnetická podložka

Zariadenia iHealth

V spojení s iHealth osobnou váhou alebo ešte lepšie s komplexným telesným analyzátorom HS6 a iHealth tlakomerom získate ucelený pohľad na svoje zdravie, športovú kondíciu a životný rytmus..

Autor © FitnessNaramky.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Fitness náramky iHealth AM4 Wave
Záruka: 2 roky
? Vhodné pre aktivity: Plávanie, Chôdza, Beh, Fitness, Tréning
? Meranie srdcového tepu: Nepodporuje
? Meranie tepu 24x7: Nie
? GPS modul: Nie
? Mobilná aplikácia: Android, iOS Apple
Farebný displej: Nie
? Vymeniteľné remienky: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: