MIO SLICE monitor aktivity s meraním tepu - čierna (S)

Kód: 45964
85 € 70,83 € bez DPH
Predaj ukončený

Mio Slice, revolučný fitness náramok, ktorý prichádza s PAI (Personal Activity Intelligence) algoritmus založený na intenzite srdcovej činnosti pre úplne personalizovaný výpočet aktivity potrebnej pre zdravý život.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mio Slice, revolučný fitness náramok, ktorý prichádza s PAI (Personal Activity Intelligence) algoritmus založený na intenzite srdcovej činnosti pre úplne personalizovaný výpočet aktivity potrebnej pre zdravý život.

Sledovanie aktivity

Mio Slice nemeria len počet prejdených krokov, ale aj srdcový tep - kontinuálne 24x7, sleduje váš spánok. Všetky namerané hodnoty spracováva a pomocou algoritmu vypočítava PAI index alebo PAI skóre - jedinečná hodnota pre každého používateľa. Cieľová hodnota PAI je 100 za týždeň. Každý z nás však túto hodnotu dosiahne plnením rôznych aktivít - inou cestou. Nezáleží na tom, či beháte, cvičíte, plávate, upratujete alebo ste na prechádzke v prírode. Ako rýchlo hodnotu dosiahnete, to záleží na vašom veku, pohlaví a ďalších osobných parametroch. Kľúčovou hodnotou je práve intenzita resp. hodnota vášho srdcového tepu.

PAI = revolúcia v meraní osobnej aktivity

PAI – Personal Activity Intelligence – je jediné, jednoduché, maximálne personalizované číslo založené na srdcovej aktivite, ktoré vyjadruje, ako veľmi sa potrebujete hýbať, cvičiť, teda vykonávať náročnejšiu fyzickú aktivitu so zvýšenou srdcovou činnosťou, aby ste si zachovali zdravie a dobrú kondíciu až do vysokého veku. Jediné, čo musíte urobiť , je udržovať vaše PAI skóre na úrovni 100 bodov a viac za posledných 7 dní.

mio-slice-pai-score-01

Jeden cieľ, veľa ciest

PAI sa flexibilne prispôsobuje rôznym používateľom a ich životným štýlom, fyzickým parametrom a kondícii. PAI nastavuje maximálne presne osobné ciele, ktoré je však reálne možné dosiahnuť. Dvaja rôzny ľudia budú získavať PAI body rôznou rýchlosťou v závislosti na veku, pohlaví, výške, hmotnosti a predovšetkým na srdcovom tepe, aj napríklad ak spolu vyrazia zabehať si. 

Algoritmus PAI je založený na vedeckom výskume HUNT, ktorý vykonali na Nórskej univerzite vedy a technológie. Po dobu 25 rokov sledovali 45,000 ľudí z hľadiska fyzickej aktivity a ďalších faktorov a ich vplyvu na zdravie a dlhovekosť. Z obrovského množstva dát vyplynulo, koľko aktivity a u akých osôb je potrebnej k predĺženiu dĺžky života a zlepšení kvality.

mio-slice-mio-pai2-aplikacia

Mio Slice - funkčný dizajn Náramok sa ovláda pomocou jedného tlačidla, ktorým sa aktivuje OLED displej. Na displeji si priamo potom listujete ponukami. Dobré plynutie náramku zabezpečuje pevná spona. Materiál remienka - hypoalergénny polyuretán príjemný na dotyk a zároveň ohybný, takže sadne dobre na každé zápästie. Mio Slice vydrží na jedno nabitie 4 až 5 dní v závislosti na nastaveniach a povolených funkciách. Plné dobitie integrované batérie trvá 1 až 2 hodiny. Mio Slice je vodotesný do 30 metrov, takže smelo s ním môžete aj plávať.

Meranie srdcového tepu

Značka Mio sa už dávno stala etalónom senzorov srdcového tepu. Vlastná technológia založená na optickom snímaní získala veľa ocenení a presnosťou je porovnateľná so hrudnými senzormi tepu. Mio Slice meria srdcový tep v 4 rôznych intervaloch: • Spánok - po 15 minútach • Kľudový stav - po 5 minútach • Nízka intenzite - každú minútu • Stredná až vysoká intenzita - každú sekundu Naviac Slice zmeria váš tep vždy, keď prebudíte displej (otočením ruky) alebo otvoríte aplikáciu Mio PAI. 

Režim cvičenia Podržaním tlačidla aktivujete režim cvičenia (Workout mode). Srdcový tep sa okamžtie začne merať každú sekundu. Na displeji vidíte aktuálny čas a časomieru cvičenia, PAI body získané cvičením a hodnotu srdcového tepu spolu so zónou tepu. Všetky namerané údaje si pohodlne prezeráte v mobilnej aplikácii Mio PAI 2. Náramok synchronizujete s mobilným telefónom pomocou bluetooth prepojenia. Mio Slice dokáže kontinuálne ukladať dáta až 7 dní. Vnútorná pamäť sa uvoľní vždy po synchronizácii a aplikáciou Mio PAI 2.

Smart notifikácie Šikovnou funkciou sú smart notifikácie prichádzajúcich hovorov a SMS. Váš smartfón musíte mať stále pripojený pomocou bluetooth a spustenú aplikáciou Mio PAI 2. Na hovor alebo SMS vás náramok upozorní vibrovaním a zároveň na displeji vidíte, kto vám volá a odosielateľa správy.

Mobilná aplikácia Mio PAI 2 Aplikácia je dostupná zadarmo pre zariadenia OS iOS a Android. Po spárovaní telefónu s náramkom Slice (pomocou blueooth - nutnosť Bluetooth ver 4.0) sa namerané dáta prenesú automaticky do aplikácie, kde si potom pozeráte všetky údaje v prehľadných grafoch a nastavujete potrebné nastavenia.

mio-slice-design-01

Kompatibilné zariadenia:

Bezplatná aplikácia Mio PAI 2 spolupracuje s mobilnými telefónmi a tablety OS iOS (od verzie 9.3) alebo OS Android (od verzie 5.0).

Rozmery remienka:

  • Rozmer S/M - obvod zápästia 13,97 cm až 17,15 cm
  • Rozmer L - obvod zápästia 17,15 cm až 20,96 cm

Obsah balenia:

  • Náramok Mio Slice
  • Nabíjacia USB redukcia

Autor © FitnessNaramky.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Mio SLICE
Záruka: 2 roky
? Vhodné pre aktivity: Chôdza, Beh, Fitness, Tréning
? Meranie srdcového tepu: Na zápästí ruky
? Meranie tepu 24x7: Áno
? GPS modul: Nie
? Mobilná aplikácia: Android, iOS Apple
Farebný displej: Nie
? Vymeniteľné remienky: Nie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: