Garmin HRM-Swim snímač pulzu pre plávanie (010-12342-00)

Kód: 45866
99,90 € 83,25 € bez DPH
Na dotaz
Nový pulzomer Garmin HRM-Swim™ je vôbec prvý hrudný snímač od Garmin určený pre použitie (snímanie a záznam pulzu) počas plávania.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nový pulzomer Garmin HRM-Swim™ je vôbec prvý hrudný snímač od Garmin určený pre použitie (snímanie a záznam pulzu) počas plávania. Výrobca prepracoval dizajn tak, aby bol spoľahlivo použiteľný aj počas plávania, čo je z bežným pulzomerom nemožné. Konštrukcia a použité materiály expanznej časti (hrudný pás) majú špeciálny protišmykový povrch, ktorý zabezpečuje maximálnu priľnavosť na kožu aj počas plávania.

garmin-autorizovany-predajca

Ako to funguje

Vďaka novému pulzomeru môžete zjednotiť meranie a záznam pulzu nielen pri behu a cyklistike ale aj pri plávaní (v krytom bazéne alebo otvorenej vode). Počas plávania "ukladá" namerané hodnoty pulzu do vstavanej pamäte (20-hodín záznamu), kde sú pripravené na okamžitú synchronizáciu s kompatibilnými hodinkami ihneď po vynorení sa alebo po skončení tréningu.

Tréning s pulzomerom

Na vašich hodinkách, fitness náramku alebo priamo v mobilnej aplikácii uvidíte aktuálne hodnoty srdcového tepu (bpm) + zóny tepu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja. Nastavením cieľovej zóny tepu vás prístroj upozorní na prekročenie stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál/vibračné upozornenie). Sledovanie tepových zón počas aktivity pomôže zefektívniť váš tréning a dosiahnuť vytýčený cieľ.

Technické údaje:

  • ANT+ - bezdrôtové rozhranie pre pripojenie pulzomera HRM-Swim™ ku kompatibilnému zariadeniu Garmin
  • Vymeniteľná batéria CR2032, ktorej výdrž je až 10 mesiacov (v závislosti od používania).

Obsah balenia

Hrudný pás, snímač (modul), batéria CR 2032

Autor © Fitendo.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Snímače tepu, Hrudné pásy s ANT+
Záruka: 2 roky
? Pripojenie: ANT+
? Typ snímania: Hrudný pás

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

garmin-logo-small

 

 

Garmin - história značky

Spoločnosť Garmin bola založená na princípoch inovácií, výkonu, hodnôt a služieb zákazníkom v roku 1989.

Cieľ spoločnosti je vytvárať navigačné a komunikačné zariadenia, ktoré obohatia životy ľudí. Inovatívne produkty Garmin v sebe spájajú mnohé výhody, v mnohých oblastiach vrátane automobilového, leteckého, námorného, fitness, turistického a mobilného využitia. 

Garmin produkty sú navrhované s orientáciou na zákazníka. Navigácia je koncipovaná tak, aby minimalizovala stres z jazdy, disponuje jednoduchým menu, logickými voľbami a intuitívnym ovládaním.

garmin-wearables-02

Garmin - produkty nositeľná elektronika a navigácia

  1. Produkty automobilového segmentu pomáhajú vodičom dostať sa do cieľa jazdy ľahko, pričom spríjemňujú vodičovi celú jazdu
  2. Námorné produkty dopĺňajú detailné námorné mapy dôležitými dátami
  3. Letecká technológia poskytuje pilotom všetko, čo potrebujú
  4. Fitness zariadenia - fitness náramky, športové smart hodinky či profesionálne športtestery pomáhajú každým krokom tréningu zvyšovať svoju výkonnosť
  5. Outdoor prístroje sú vhodné pre turistov, rekreantov a geocacherov
  6. Mobilné aplikácie prenášajú silu GPS do smartfónov a monitorovacích zariadení.
  7. Bohatý výber pre cyklistov - cyklopočítače, rôzne cyklo senzory a ďalšie doplnky, s ktorými bude vaša jazda na bicykli nielen športová a zameraná na výkon, ale aj bezpečná.

Fitendo.sk je oficiálnym - certifikovaným predajcov značky Garmin tj. produkty sú originály, pochádzajú z SK distribúcie a majú ovládanie v slovenčine.