Garmin Edge 130

Kód: 46168
SK / CZ
Značka: Garmin
129 € 107,50 € bez DPH
Predaj ukončený

Nový, kompaktný cyklopočítač s GPS so základnou navigáciou a podporou funkcií pre cyklistickú bezpečnosť. Garmin Edge 130 je jednoduchý na ovládanie a bez ďalšieho príslušenstva poskytuje údaje o čase, rýchlosti, vzdialenosti, nadmorskej výške, dosiahnutom prevýšení, ktoré sú doplnené o vyplývajúce priemerné hodnoty na okruhy (LAP) alebo celú aktivitu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nový, kompaktný cyklopočítač s GPS so základnou navigáciou a podporou funkcií pre cyklistickú bezpečnosť. Garmin Edge 130 je jednoduchý na ovládanie a bez ďalšieho príslušenstva poskytuje údaje o čase, rýchlosti, vzdialenosti, nadmorskej výške, dosiahnutom prevýšení, ktoré sú doplnené o vyplývajúce priemerné hodnoty na okruhy (LAP) alebo celú aktivitu. Vďaka základnej navigácií sa vždy dostanete späť na štart alebo sa môžete nechať navigovať k vytýčenému bodu / na nahratej trase, ktorú do cyklopočítača odošlete z pripojeného smartfónu a aplikácie Garmin Connect.

garmin-autorizovany-predajca

Garmin Edge 130 je základným štandardom výbavy bicykla pre jazdu a tréning počas celého roka na cestnom i horskom bicykli s podporou STRAVA live segments (Strava premium). Možnosti pripojenia zariadení Cyklopočítač Garmin Edge 130 podporuje pripojenie snímačov pomocou bezdrôtovej technológie ANT+ (Garmin HRM Premium pulzomer, snímač rýchlosti a kadencie - nie sú súčasťou balenia, dokonca diaľkové ovládanie).

Taktiež je možné pripojiť ďalšie doplnkové príslušenstvo produktovej rady Garmin Varia. Bluetooth konektivita umožňuje pripojenie cyklopočítača na kompatibilný smartfón pre využitie smart notifikácií (z pripojeného smartfónu), livetracking (živé sledovanie pozície a aktivity), nahrávanie aktivity do aplikácie Garmin Connect™ ihneď po dokončení a uložení jazdy. Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel a môžete prehliadať, analyzovať, editovať a zdieľať svoje dáta cez bezplatnú aplikáciu Garmin Connect.

Vlastnosti a funkcie

• Integrovaný príjimač s podporou simultánneho príjmu signálu zo systémov GPS+GLONASS (s možnosťou nastavenia). Vďaka tomu budete mať vždy spoľahlivé a presné informácie o vzdialenosti a tempe aj v náročnejších podmienkach (v lese, údoliach, pri budovách a pod.).

• Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýčených cieľov (stanovené tempo, vzdialenosť, rýchlosť a iné).

• Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údajov o nadmorskej výške na displeji presnejšie ako kedykoľvek predtým. Môžete si zobraziť celkové stúpanie, klesanie, výšku alebo prevýšenie.

• Recovery advisor - funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný čas potrebné pre zotavanie ihneď po ukončení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spoločnosťou Firstbeat Technologies Ltd. Dostupné po pripojení kompatibilného pulzomera Garmin HRM-PREMIUM.

• VO2 max. odhad - Edge 130 dokáže urobiť aj výpočet odhadovanej hodnoty VO2 max pri cyklistike. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovateľov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: čím vyššie číslo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejšia a dlhšia jazda alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spoločnosťou Firstbeat® Technologies Ltd. a podmienkou pre dostupnosť výpočtu je pripojený wattmeter Vector.

• Podpora Strava Live Segments - pre obľúbené virtuálne preteky na segmentoch z aplikácie Strava v reálnom čase. Podmienkou použitia funkcie je existujúci prémiový účet Strava s prepojením na účet Connect Garmin.

• Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následne budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálnej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.

• Prispôsobujte a dopĺňajte funkcionalitu a aplikácie vášho zariadenia podľa potrieb. Vďaka dostupným rozšíreniam cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, aplikácie, widgety a pod. podľa vlastných predstáv a potrieb.

• Smart funkcie - po pripojení cyklopočítača cez Bluetooth k smartfónu získate možnosť zobrazovať diskrétne upozornenia na prichádzajúce hovory a sms - smart notifikácie. Smartfón môže byť odložený v ruksaku a vy budete vždy mať prehľad o prichádzajúcich hovoroch a inej komunikácii.

• Vodotesnosť - IPX7 pre jazdu v každom počasí... Edge 130 je odolný voči dažďu, snehu, potu a pod. • Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 15 hodín.

• Podpora SK jazyka - Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku. Aplikácia Garmin Connect je dostupná v SK jazyku! Údaje sa takisto dajú zdielať s priateľmi a rodinou.

Kompatibilné smartfóny Základné parameter vášho smartfónu (Ak nie je v zozname):

  • Apple iOS 9.0 a vyšší
  • Android 4.4 OS a vyšší
  • nutná podpora Bluetooth 4.0

Technické parametre

  • Rozmery - 4.1 x 6.3 x 1.6 cm
  • Čierno-biely LCD displej s nízkou spotrebou energie a vysokým rozlíšením 303 x 230
  • Hmotnosť - 33 g
  • Batéria - nabíjateľná lithium-ion, výdrž - do 15 hodín
  • Odolný voči dažďu, snehu, potu a pod.

Obsah balenia

  • cyklopočítač EDGE 130
  • držiak na bicykel (štandard)
  • bezpečnostné pútko
  • USB kábel
  • Kompletný manuál v SK jazyku

Autor © Fitendo.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Cyklo počítače
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

garmin-logo-small

 

 

Garmin - história značky

Spoločnosť Garmin bola založená na princípoch inovácií, výkonu, hodnôt a služieb zákazníkom v roku 1989.

Cieľ spoločnosti je vytvárať navigačné a komunikačné zariadenia, ktoré obohatia životy ľudí. Inovatívne produkty Garmin v sebe spájajú mnohé výhody, v mnohých oblastiach vrátane automobilového, leteckého, námorného, fitness, turistického a mobilného využitia. 

Garmin produkty sú navrhované s orientáciou na zákazníka. Navigácia je koncipovaná tak, aby minimalizovala stres z jazdy, disponuje jednoduchým menu, logickými voľbami a intuitívnym ovládaním.

garmin-wearables-02

Garmin - produkty nositeľná elektronika a navigácia

  1. Produkty automobilového segmentu pomáhajú vodičom dostať sa do cieľa jazdy ľahko, pričom spríjemňujú vodičovi celú jazdu
  2. Námorné produkty dopĺňajú detailné námorné mapy dôležitými dátami
  3. Letecká technológia poskytuje pilotom všetko, čo potrebujú
  4. Fitness zariadenia - fitness náramky, športové smart hodinky či profesionálne športtestery pomáhajú každým krokom tréningu zvyšovať svoju výkonnosť
  5. Outdoor prístroje sú vhodné pre turistov, rekreantov a geocacherov
  6. Mobilné aplikácie prenášajú silu GPS do smartfónov a monitorovacích zariadení.
  7. Bohatý výber pre cyklistov - cyklopočítače, rôzne cyklo senzory a ďalšie doplnky, s ktorými bude vaša jazda na bicykli nielen športová a zameraná na výkon, ale aj bezpečná.

Fitendo.sk je oficiálnym - certifikovaným predajcov značky Garmin tj. produkty sú originály, pochádzajú z SK distribúcie a majú ovládanie v slovenčine.