Misfit Shine Champagne monitor aktivity

Kód: 45459
50 € 41,67 € bez DPH
Predaj ukončený
Elegantný monitor fyzickej aktivity. Misfit Shine monitoruje fyzickú dennú aktivitu a kvalitu spánku. Každý deň vám pomáha zostať aktívnym a udržať vás v tempe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Elegantný monitor fyzickej aktivity. Misfit Shine monitoruje fyzickú dennú aktivitu a kvalitu spánku. Každý deň vám pomáha zostať aktívnym a udržať vás v tempe. Podľa plánovanej aktivity si vyberte, kde budete Shine nosiť. Určite cieľ, ktorý chcete dosiahnuť a automaticky začne merať počet krokov, prejdenú vzdialenosť, či množstvo spálených kalórií. Využitím technológie Bluetooth si namerané údaje prenesiete do mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná zadarmo pre zariadenia s OS iOS, Android a Windows Phone. Pomocou nej môžete vyhodnocovať podrobné grafy a trendy vášho denného a nočného životného rytmu, plánovať a sledovať osobné ciele a zdieľať ich s priateľmi.

Ako to vlastne funguje? Sleduje dennú aktivitu Shine bol vytvorený za účelom monitorovania každodennej životnej aktivity ako chôdza, beh, športové aktivity ako bicyklovanie, tenis, futbal, basketbal, plávanie. Okrem týchto údajov poskytne užívateľovi aj informácie o počte krokov, prejdenej vzdialenosti a množstve spálených kalórií, čím zvyšuje motiváciu a prispieva k zlepšovaniu fyzickej kondície.

Meria kvalitu spánku Pokiaľ si Shine nasadíte aj na noc, automaticky sa prepne do režimu snímania spánku a začne monitorovať. Zistíte tak podrobné informácie o vašom spánku - skutočnú celkovú dobu spánku, v akých časoch a ako tvrdo spíte, budíte sa, teda ako je váš spánok efektívny. Namerané hodnoty môžete porovnávať v priebehu dní. Ak si aktivujete inteligentný budík (smart alarm), zobudí vás počas plytkého spánku pred nastavením budíkom.

Kam ho umiestniť alebo kde ho nosiť? Noste ho na ruke ako náramok, na krku ako náhrdelník alebo za pásom, či na teniske. Je to len na vás ako sa rozhodnete a či sa bude hodiť napríklad ako módny doplnok alebo aby čo najmenej prekážal v aktivite. V balení nájdete magnetickú sponu, pomocou ktorej Shine ľahko a pevne pripnete k odevu a jednoduchý remienok, s ktorým Shine premeníte na praktický fitness náramok.

Shine môže však vyzerať ako hodinky, keď využijete kožený remienok alebo náhrdelník. Shine je vodotesný do 50 metrov, používajte ho pri plávaní, surfovaní alebo wakeboardingu a vaša aktivita bude zaznamenaná.

Zobrazovanie nameraných hodnôt a výsledkov Aktuálny stav plnenia osobných cieľov Shine zobrazuje priamo pomocou mikro led diód, ktoré sú umiestnené po jeho obvode (12 rozsvietených diód znamená splnený cieľ). Takže vždy viete aktuálny progres, koľko ešte zostáva na dosiahnutie cieľa. Okrem celkového denného progresu zobrazuje Shine aj čas.

Mobilná aplikácia V spojení s mobilnou aplikáciou Misfit na mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS apple, Android aj Windows Phone si stanovíte osobné ciele, dosiahnuté hodnoty monitorujete v grafickej forme, porovnávate ich s predchádzajúcimi dňami, mesiacmi a tak sledujete svoj progres. Kompatibilita Aplikácia je dostupná pre mobilné zariadenia s Bluetooth 4.0 (LE).

Apple: iOS 6.3.1 a vyšší, iPhone 4S, 5, 5S, 5C, iPod 5. generácie a iPad 3.a 4. gen., iPad Mini a iPad Air.

Android: zariadenia s Android 4.3 (JellyBen) a vyšší, Samsung Galaxy S5,S4, Samsung Galaxy Note III, Google Nexus 4/5, HTC One. Dôležité je, aby vaše zariadenie malo Bluetooth 4.0.

Windows Phone: zariadenia s OS Windows Phone 8.1 a vyšším s Bluetooth 4.1/Bluetooth Smart a minimálne Cyan firmware.

Na začiatku, hneď po prihlásení do aplikácie zadajte vašu váhu, výšku a vek, aby Shine mohol správne vyhodnocovať a merať vaše aktivity. Následne si stanovte denné ciele pre motiváciu a začnite ich napĺňať! Pre prezretie nameraných informácií stačí Shine iba umiestniť na obrazovku vášho mobilného zariadenia a jednoducho spustiť synchronizáciu použitím bluetooth.

Zdieľajte dosiahnuté úspechy

Priamo z aplikácie je možné namerané hodnoty zdielať s priateľmi, rodinou alebo s Misfit komunitou. Navzájom sa spolu motivujte, súťažte a dosahujte vytýčené ciele, ktoré vedú k zlepšeniu kondície a zdravému životnému štýlu.

Obsah balenia: Senzor, batéria CR2032, klip na opasok, jednoduchý športový remienok, návod

Autor © FitnessNaramky.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Fitness náramky Misfit Shine
Záruka: 2 roky
? Vhodné pre aktivity: Chôdza, Beh, Fitness, Tréning
? Meranie srdcového tepu: Nepodporuje
? Meranie tepu 24x7: Nie
? GPS modul: Nie
? Mobilná aplikácia: Android, iOS Apple, Windows Mobile
Farebný displej: Nie
? Vymeniteľné remienky: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: