Garmin Index Smart váha, Black

Kód: 45781
SK / CZ
Značka: Garmin
169 € 140,83 € bez DPH
Predaj ukončený

Nová Garmin osobná inteligentná váha Index Smart Scale vám poskytne prehľad o všetkých podstatných veličinách pre vaše zdravie. Výborne poslúži ako doplnok k vášmu fitness náramku alebo športtesteru, či fitness hodinkám.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nová Garmin osobná inteligentná váha Index Smart Scale vám poskytne prehľad o všetkých podstatných veličinách pre vaše zdravie. Výborne poslúži ako doplnok k vášmu fitness náramku alebo športtesteru, či fitness hodinkám.

garmin-autorizovany-predajca

Ako to funguje

Váhu Garmin Index Smart Scale pripojíte pomocou Wi-Fi a automaticky zosynchronizuje namerané údaje do vášho profilu na stránke Garmin Connect. Následne si všetky údaje budete môcť prezerať vo vašom Garmin Connect WEB profile alebo v mobilnej aplikácii Garmin Connect Mobile. Pohodlne tak môžete sledovať svoj pokrok v dosahovaní vašich osobných cieľov. Index dokáže rozpoznať až 16 rôznych používateľov a údaje o ich telesnej kondícii budú automaticky odoslané priamo do ich profilov na Garmin Connect.

garmin-index-smart-scale-01

Meranie

Inteligentná váha Index Smart meria údaje, ktoré sú potrebné na sledovanie vášho celkového pokroku, aby ste dokonale videli výsledky vášho úsilia. Dokáže zmerať:

• Telesnú hmotnosť Základná funkcia každej osobnej váhy.

• Body Mass Index (BMI) Index telesnej hmotnosti patrí medzi najčastejšie používané metódy merania obezity. Je to pomer telesnej hmotnosti v kilogramoch a druhej mocniny telesnej výšky v metroch.

• Percento telesného tuku Je to pomer množstva tuku v kilogramoch a celkovej telesnej hmotnosti. Z dlhodobého hľadiska je u mužov najlepšie udržateľným percentom tuku 10 - 12 %. U žien je fit kategória 20 - 22 %.

• Obsah vody v tele Pravidelná hydratácia organizmu je veľmi dôležitá, aby správne fungovali biochemické procesy v našom tele. Informácie vám pomôžu dodržať pitný režim. Naopak pri nadmernom zadržiavaní vody v tele je potrebná zmena stravy.

• Pomer kostí v tele Váha odmeria váhu kostí vo vašom tele.

• Svalovú hmotu Množstvo svalovej hmoty vo vašom tele sa mení podľa intenzity a charakteru vášho tréningu a vykonávaných aktivít.

Všetky namerané údaje sa jasne zobrazujú na veľkom LCD displeji s veľkými číslicami na čiernom pozadí.

garmin-index-smart-scale-02

Kompatibilita s fitness zariadeniami Garmin

Výrobca Garmin ponúka rad wearable zariadení - Vivofit, Vivosmart, Vivoactive, fenix 3,5, Forerunner atď., ktoré vám pomáhajú viesť aktívny život a podporujú vás v aktivite a dosahovaní osobných cieľov. Preto je vítané doplniť všetky namerané údaje aj o údaje z inteligentnej váhy a získať tak naozaj komplexný prehľad o vašom zdraví.

Technické parametre

  • Limit hmotnosti: 181.4 kg
  • Rozmery, ŠxVxH: 35 x 31 x 3 cm
  • Displej: Č/B LCD
  • Hmotnosť zariadenia: 2,8 kg
  • Batéria: 4 x AA batérie (v balení)
  • Výdrž batérií - až do 9 mesiacov
  • Prepojenie: Bluetooth 4.0 Low Energy (BLE) / ANT+ / Wi-Fi

Obsah balenia

  • Garmin Index Smart váha,
  • 4x nožička pre použitie na koberci,
  • 4ks AA batérie,
  • Návod na použitie

Autor © Fitendo.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Produkty pre zdravie
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

garmin-logo-small

 

 

Garmin - história značky

Spoločnosť Garmin bola založená na princípoch inovácií, výkonu, hodnôt a služieb zákazníkom v roku 1989.

Cieľ spoločnosti je vytvárať navigačné a komunikačné zariadenia, ktoré obohatia životy ľudí. Inovatívne produkty Garmin v sebe spájajú mnohé výhody, v mnohých oblastiach vrátane automobilového, leteckého, námorného, fitness, turistického a mobilného využitia. 

Garmin produkty sú navrhované s orientáciou na zákazníka. Navigácia je koncipovaná tak, aby minimalizovala stres z jazdy, disponuje jednoduchým menu, logickými voľbami a intuitívnym ovládaním.

garmin-wearables-02

Garmin - produkty nositeľná elektronika a navigácia

  1. Produkty automobilového segmentu pomáhajú vodičom dostať sa do cieľa jazdy ľahko, pričom spríjemňujú vodičovi celú jazdu
  2. Námorné produkty dopĺňajú detailné námorné mapy dôležitými dátami
  3. Letecká technológia poskytuje pilotom všetko, čo potrebujú
  4. Fitness zariadenia - fitness náramky, športové smart hodinky či profesionálne športtestery pomáhajú každým krokom tréningu zvyšovať svoju výkonnosť
  5. Outdoor prístroje sú vhodné pre turistov, rekreantov a geocacherov
  6. Mobilné aplikácie prenášajú silu GPS do smartfónov a monitorovacích zariadení.
  7. Bohatý výber pre cyklistov - cyklopočítače, rôzne cyklo senzory a ďalšie doplnky, s ktorými bude vaša jazda na bicykli nielen športová a zameraná na výkon, ale aj bezpečná.

Fitendo.sk je oficiálnym - certifikovaným predajcov značky Garmin tj. produkty sú originály, pochádzajú z SK distribúcie a majú ovládanie v slovenčine.