Fitbit Inspire HR - Black - rozbalené + Ochranná fólia na displej za 6€ zadarmo!

Kód: 46332
Akcia
Značka: Fitbit
99,90 € –40 %
fitbit inspire hr black 01
99,90 € –40 % 59 € 49,17 € bez DPH
Predaj ukončený

Fitness náramok Fitbit Inspire HR je novinka roku 2019. Meria kontinuálne srdcový tep bez použitia hrudného pásu, podporuje smart notifikácie, sleduje váš pohyb počas dňa a spánok počas noci. Nový tenký dizajn je určený na celodenné použitie a naviac je za prijateľnú cenu. Majte prehľad o vašej aktivite 24 hodín, 7 dní v týždni.

Rozbalený kus - plne funkčný s 2 ročnou zárukou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Novinka fitness náramok Fitbit Inspire HR je najnovším prírastkom v rodine fitness náramkov Fitbit. Dostávajte počas dňa upozornenia na dosiahnutie vášho denného cieľa alebo pri neaktivite a motivujte sa k dosiahnutí vašej vytúženej váhy, či iného fitness cieľa. Práve Fitbit Inspire vás bude inšpirovať každý deň.

Rozbalený kus - plne funkčný s 2 ročnou zárukou.

fitbit-autorizovany-predajca

Dizajn

Fitbit Inspire HR je vyrobený z výnimočne ľahkých materiálov. Silikónový remienok je príjemný na dotyk, zabezpečí komfortné nosenie spolu s hliníkovou prackou. Remienky sú vymeniteľné. Samotné telo monitora aktivity má prispôsobený tvar, aby dobre priliehal senzor srdcového tepu. Na hornej strane dominuje dizajnu monochromatický dotykový OLED displej. Zobrazenie na displeji je možné prispôsobiť tak, aby ste videli údaje, ktoré vás zaujímajú. Swipe pohybom prsta po displeji náramok ovládate tak ako ste zvyknutí z vášho smartfónu.

Dostupné veľkosti remienkov:

  • Small: obvod zápästia: 14 cm - 18 cm
  • Large: obvod zápästia: 18 cm - 22 cm

fitbit-inspire-hr-colors-01 

Sledovanie osobnej aktivity po celý deň.

Počítanie prejdených krokov, celkovej vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, hodinová aktivita, kľudový stav. Náramok vás upozorní aby ste sa hýbali, ak nebudete aktívny počas hodiny a aby ste dosiahli svoj denný cieľ (za hodinu by ste mali prejsť aspoň 250 krokov).

Srdcový tep

Spoľahlivý senzor srdcového tepu s technológiou PurePulse Fitbit vylepšil s viac ako 149 miliardami nameranými hodín srdcového tepu, aby bola dosiahnutá ešte vyššia presnosť merania. Presnejšie meranie tepu znamená ešte presnejší výpočet spálených kalórií a kľudového tepu, ktorý je ďalším z kľúčových ukazovateľov kondície. Fitbit Inspire HR ukladá dáta o srdcovom tepe každú sekundu počas cvičenia (aktivovaný športový režim) a každých 5 sekúnd v štandardnom režime. Senzor srdcového tepu meria tep počas celého dňa a noci. Inspire HR rozoznáva zóny srdcového tepu - spaľovanie tuku, kardio, či špička a tým optimalizuje každé cvičenie,  aby bol dosiahnutý požadovaný účinok.

Kardio fitness Level

Funkcia umožňuje získať lepší prehľad a pochopenie fyzickej zdatnosti a zároveň uvidíte ako sa môžete zlepšiť v priebehu času využitím metriky tzv. Cardio fitness score. Táto metrika je uznaná ako štandard meraní osobnej kardiovaskulárnej fitness úrovne. Čím vyššiu úroveň dosahujete, tým ste na lepšej fyzickej úrovni.

Podpora športov

Fitbit Inspire HR podporue priamo viac ako 15 režimov cvičení, medzi nimi beh, bicykel, fitness, váhové cvičenia, jóga, plávanie atď. a počas tréningu vidíte na displeji všetky hodnoty aktivity v reálnom čase - tep, kalórie, čas cvičenia. Využitím pripojené GPS (potrebné prepojiť náramok so smartfónom) budete mať presné informácie o tempe a vzdialenosti v reálnom čase priamo na displeji. Viac detailov o aktivite si následne pozriete po dokončení aktivity priamo v mobilnej aplikácii Fitbit.

Funkcia SmartTrack™ automaticky zaznamená vašu aktivitu ako je beh, cyklistika či ďalšie cvičenia.

S fitness náramkom sa možete sprchovať, vystaviť ho dažďu, ísť  do bazéna alebo do mora (WR 50m). Môžete sledovať čas plávania v reálnom čase priamo na zápästí v režime Swim Mode alebo je možné sledovať preplávanú vzdialenosť a počet dĺžok v bazéne v aplikácii Fitbit využitím už spomínanej technológie SmartTrack.

Dostávajte priateľské upozornenie, ktoré vám napovedia, že je čas na strečing alebo spraviť 250 krokov každú hodinu.

fitbit-inspire-hr-fitness-run-01

Spánková analýza

Fitbit je prvým výrobcom, ktorý dokázal vybudovať najväčšiu databázu spánkových údajov a preto tieto dáta dokáže využiť na ešte lepšie porozumenie spánkových fáz resp. na vylepšenie monitorovania spánku a vyhodnotení jeho kvality. Náramok sa do režimu sledovania spánku prepne automaticky. Ráno si pohodlne pozriete namerané hodnoty kvality vášho spánku, či ste spali tvrdo, plytký spánok a uvidíte aj REM fázy zaspávania, či kľudový tep.

Špeciálna funkcia pre ženy

Fitbit Inspire HR podporuje aj ženské zdravie. Použite aplikáciu Fitbit, aby ste zaznamenali svoje obdobie, príznaky a porovnali ženský cyklus s ďalšími zdravotnými štatistikami ako sú spánok, aktivita a váha.

fitbit-inspire-hr-fitness-training-01

Asistované dychové cvičenia

Nájdite si chvíle kľudu v uponáhľanom dni a uvoľnite sa pomocou personalizovaných dychových cvičení založených na okamžitých hodnotách merania vášho srdcového tepu. Pravidelné dýchanie pomáha znižovať úroveň stresu, či krvný tlak. Náramok vás prevedie celým cvičením, bude určovať rytmus dýchania, aby bolo pravidelné a bude vám napovedať kedy sa máte nadýchnuť a kedy vydýchnuť. Môžete si vybrať z 2 alebo 5 min cvičenia a na konci každého uvidíte ako ste dodržali postup.

Smart notifikácie

  • Buďte vždy on-line a prijímajte notifikácie z mobilného telefónu vibrovaním náramku budete vždy vedieť o prichádzajúcich volaniach Caller ID (identifikácia volajúceho podľa záznamu z telefónneho zoznamu uloženého v telefóne), sms správach, upozornenia z kalendára a to všetko priamo na zápästí.
  • Náramok musí byť prepojený pomocou Bluetooth s kompatibilným smartfónom a v dosahu tj. max vzdialenosť od telefónu do 6m. Synchronizácia nameraných údajov

Všetky namerané hodnoty osobnej aktivity sú automaticky bezdrôtovo prenášané pomocou technológie Bluetooth 4.0 do vášho mobilného zariadenia. Synchronizácia prebieha automaticky, stačí mať na mobilnom zariadení zapnutú funkciu Bluetooth a náramok sám prenesie údaje do mobilnej aplikácie. V súčasnosti podporuje 120 mobilných telefónov.

Mobilná aplikácia

  • Mobilná aplikácia Fitbit je dostupná zadarmo pre zariadenia s OS iOS, Android, Windows Phone (v anglickom jazyku). V nej si pohodlne pozeráte a analyzujete namerané hodnoty osobnej aktivity a spánku.
  • Okrem denného progresu, nájdete prehľadne zobrazené vaše osobné rekordy, môžete si zaznamenávať jedlá počas dňa atď.
  • Pomocou funkcie zdieľanie vaše hodnoty pohodlne zdieľajte na Facebooku alebo Twitteri so svojimi priateľmi a rodinou

Za dosiahnuté úspechy budete odmenený odznakmi, čo podporí vašu motiváciu.

fitbit-mobile-application-01

Kompatibilné zariadenia

Zoznam kompatibilných zariadení priamo od výrobcu – OS iOS Apple, OS Android, OS Windows Phone

Fitbit Inspire HR je kompatibilný s inteligentnou WiFi váhou Fitbit ARIA, takže všetky hodnoty budete mať spolu v jednej aplikácii a tak získate naozaj komplexný prehľad o vašom životnom štýle a aktivitách.

Technické parametre

  • Pure Pulse optický senzor tepovej frekvencie
  • 3d akcelerometer
  • Vibračný motorček
  • Typ batérie - Lithium-polymer
  • Doba nabíjania - dve hodiny
  • Výdrž batérie 5 dní. Životnosť batérie a počet cyklov nabitia sa líši podľa spôsobu použitia, nastavenia a ďalších faktoroch
  • Pamäť na uloženie detailných dát aktivity za 7 dní
  • Denné sumáry sú uchované za posledných 30 dní
  • Pripojenie Bluetooth 4.0 a USB kábel

Obsah balenia

  • fitness náramok Fitbit Inspire HR
  • klasický silikónový remienok veľkosti S aj L
  • USB Nabíjací kábel

Autor © Fitendo.sk

Dodatočné parametre

Kategória: Fitbit Inspire HR
Záruka: 2 roky
? Vhodné pre aktivity: Plávanie, Chôdza, Beh, Fitness, Tréning, Bicyklovanie
? Meranie srdcového tepu: Na zápästí ruky
? Meranie tepu 24x7: Áno
? GPS modul: Pripojené
? Mobilná aplikácia: Android, iOS Apple, Windows Mobile
Farebný displej: Nie
? Vymeniteľné remienky: Áno
? Výškomer: Nie
? Farba: Čierna

Predstavenie - Fitbit Inspire a Fitbit Inspire HR

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Fitbit_logo

Fitbit je americký výrobca digitálnych wearable zariadení, ktorý pôsobí na trhu už od roku 2007. Ako prvý priniesol zákazníkom tzv. fitness tracker alebo teda monitor aktivity - legendárny fitness náramok Fitbit Flex. Aj dnes mnohí ľudia používajú slovo Fitbit na pomenovanie fitness náramku. Značka niekoľkokrát vyhrala cenu - Najinovatívnejšia spoločnosť roka.

Fitbit - produkty pre zdravie a šport

Produkty Fitbit sú určené najmä fitness nadšencom, ktorí chcú moderný dizajn, najnovšie technológie a radi využívajú aj smart funkcie, ako sú rôzne aplikácie alebo bezkontaktné platby. Spoločnosť presadzuje zdravý životný štýl a svojimi produktami pomáha ľuďom dosahovať osobné ciele a motivovať ich ku každodennej aktivite.

Okrem spomínaných fitness náramkov, Fitbit ponúka aj smart fitness hodinky, ktoré sú priamou konkurenciou Apple Watch